" Service and more of IT "
" Service and more of IT "
" Service and more of IT "
Ga naar de inhoud
Cloud diensten en oplossingen
Fixing IT biedt een aantal cloud diensten aan zoals Microsoft Office 365, diverse VPS mogelijkheden en op korte termijn hopen wij ook een personalized Data in de Cloud oplossing te kunnen. Voor de VPS-en en de Data in de Cloud oplossingen geven wij een 100% garantie dat de actuele data en de back-up's van deze in meerdere DataCentra staat binnen Nederland. Zeg maar een soort van 100% NL!
Fixing IT is achter de schermen met Supreme Hosting druk bezig met het maken van een Data in de Cloud oplossing welke werkt als een DropBox achtige omgeving, klein verschil is echter wel dat wij 100% garanderen dat uw data in een datacenter binnen Nederland staat. Ook de diverse failover servers en de back-ups staan 100% gegarandeerd in Nederland. Best fijn om te weten, toch? Wilt u meer weten?
Fixing IT heeft ook diverse VPS oplossingen in het assortiment. Vraag een offerte aan waarin u uw specifieke wensen kenbaar maakt, alles is mogelijk.
Fixing IT heeft ook een WiFi in de cloud oplossing waarbij uw WiFi accesspoints in verbinding staan met een door Fixing IT beheerder "CloudKey". Op deze manier kan Fixing IT op afstand beheer uitvoeren op uw AccessPoints op het moment dat u niet op kantoor bent, denk aan een benodigde herstart, het uitvoeren van de nieuwste beveiligings updates of het toevoegen van een extra SSID. Inmiddels heeft Fixing IT een aantal klanten voorzien van deze oplossing en die zijn heel erg blij met deze oplossing.
* Alle op deze website genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW
Terug naar de inhoud